Το Πανεπιστήμιο του Σέφιλντ

The University of Sheffield

Το Κέντρο Ερευνών Logistics και Διαχείρισης Εφοδιαστικής Αλυσίδας (LSCM), βρίσκεται εντός της Σχολής Διοίκησης του πανεπιστημίου του Σέφιλντ. Η Σχολή Διοίκησης έχει πρόσφατα απονεμηθεί το ” Triple Crown “, λαμβάνοντας τις πιστοποιήσεις AMBA, AACSB και EQUIS (μια κατάσταση που κατέχεται από μόλις το 0,4 % των Σχολών Διοίκησης σε όλο τον κόσμο). Το  Κέντρο Ερευνών LSCM είναι ένα παγκόσμιας κλάσης κέντρο έρευνας που συμβάλλει στα ερευνητικά προγράμματα που έχουν συνδυασμένη αξία των £ 84 εκατ.

Το Κέντρο Ερευνών LSCM διαθέτει τεράστια εμπειρία στην υλοποίηση έργων εντός μιας διεπιστημονικής ομάδας που περιλαμβάνει τη βιομηχανία, τις επιχειρήσεις, τους κυβερνητικούς φορείς και άλλα ακαδημαϊκά ιδρύματα εμφανές από μερικά από τα εμβληματικά έργα του Κέντρου. Πολύ πρόσφατα έργα περιλαμβάνουν το ερευνητικό έργο ‘BIG Energy Upgrade’ το οποίο χρηματοδοτήθηκε με £15 εκατ. από το ERDF για την ενεργειακή καινοτομία στις υποβαθμισμένες κοινότητες μέσα από μια διεπιστημονική ομάδα που περιλαμβάνει το Κέντρο και το Πανεπιστήμιο. Το Κέντρο Ερευνών LSCM παρέδωσε επίσης το έργο ‘Centre for Low Carbon Futures Low Carbon Supply Chain’  το οποίο παρήγαγε το εργαλείο περιβαλλοντικής ανάλυσης εφοδιαστικής αλυσίδας (SCEnAT): ένα καινοτόμο εργαλείο εκτίμηση του άνθρακα και διαχείρισης για τις επιχειρήσεις.

Το Πανεπιστήμιο του Σέφιλντ βραβεύτηκε το 2011 ως το Πανεπιστήμιο της Χρονιάς στο Ηνωμένο Βασίλειο από το Times Higher Education. Πρόκειται για ένα μεγάλο ίδρυμα, με περίπου 25.000 φοιτητές και 5.500 υπαλλήλους. Πάνω από το 93% των ερευνών του θεωρήθηκε ως διεθνώς αναγνωρισμένο ή ως  παγκόσμιος οδηγός μετά την Άσκηση Αξιολόγησης Εθνικής Έρευνας το 2008. Κατατάσσεται στα καλύτερα 10 πανεπιστήμια στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το Πανεπιστήμιο του Σέφιλντ οδηγεί την ανάπτυξη του VLE στο TrainERGY.

 

 

Συμμετέχων προσωπικό

Professor SC Lenny KohMS017 - Lenny Koh Η καθηγήτρια SC Lenny Koh, BEng (Hons), PhD, είναι Αναπληρώτρια Κοσμήτορας, Πρόεδρος, Καθηγήτρια στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, Ιδρύτρια και Διευθύντρια του Κέντρου Ερευνών LSCM, Διευθύντρια του Κέντρου CEES για την Ενέργεια και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη της Σχολής στο Πανεπιστήμιο του Σέφιλντ, Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι η συν-ιδρύτρια της κοινοπραξίας για τη Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Πληροφοριακών Συστημάτων (SCMIS), ένα παγκόσμιο δίκτυο από κορυφαίους ακαδημαϊκούς και επαγγελματίες οι οποίοι οδηγούν την έρευνα και την ανταλλαγή γνώσεων σχετικά με τα συστήματα εφοδιαστικής αλυσίδας και των πληροφοριών. Η τεχνογνωσία της έγκειται στην εφοδιαστική / διαχείριση της αλυσίδας εφοδιασμού, ιδίως σε: μέλλον και βιομηχανίες χαμηλών εκπομπών άνθρακα, αλυσίδα εφοδιασμού χαμηλών εκπομπών άνθρακα, αλυσίδα του ενεργειακού εφοδιασμού, περιβάλλον και επιστήμη της βιωσιμότητας, και διαχείριση της αβεβαιότητας. Έχει δημιουργήσει ένα σημαντικό ποσό έρευνας σχετικά με τον προγραμματισμό της παραγωγής και τον έλεγχο, τον προγραμματισμό επιχειρηματικών πόρων, και την επιστήμη των πληροφοριών. Η καθηγήτρια Koh κατέχει πτυχίο με βαθμό ‘Άριστα’ στη Μηχανική Βιομηχανικών και Παραγωγικών Συστημάτων, και Διδακτορικό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.
Dr Andrea GenoveseAndrea Genovese Ο Δρ Andrea Genovese είναι λέκτορας στο Logistics και στη Διαχείριση  Εφοδιαστικής Αλυσίδας στη Σχολή Διοίκησης του Πανεπιστημίου του Σέφιλντ . Είναι επίσης βασικό μέλος του Κέντρου Έρευνας Logistics και Διαχείρισης Εφοδιαστικής Αλυσίδας (LSCM) και το Κέντρο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Βιώσιμης Ανάπτυξης (CEES). Ο Andrea έχει συμβάλει σε διάφορα ερευνητικά προγράμματα που χρηματοδοτήθηκαν για το θέμα της Καινοτομίας  των χαμηλών εκπομπών άνθρακα στις αλυσίδες εφοδιασμού, όπως το ερευνητικό έργο για τη χαμηλή εκπομπή άνθρακα του Κέντρου ‘Μέλλον με Χαμηλές Εκπομπές Άνθρακα και Η Μεγάλη Ενεργειακή Αναβάθμιση’ (που χρηματοδοτείται εν μέρει από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης). Κατέχει διδακτορικό στον τομέα της Επιχειρησιακής Έρευνας από το Πανεπιστήμιο της Νάπολης “Federico II” (Ιταλία) και MSc (με BSc) στη Μηχανική και τη Διαχείριση Τεχνολογίας από το ίδιο ίδρυμα και ένα MBA από τη  Σχολή Επιχειρήσεων και Οικονομικών Επιστημών Whittemore του Πανεπιστημίου του Νιου Χάμσαιρ (ΗΠΑ). Πριν από το διδακτορικό του, o Andrea εργάστηκε ως Κεντρικός Σχεδιαστής Logistics για μια ΠΕ που δραστηριοποιείται  στον κλάδο των ελαστικών.